Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

"Egy híján 20!"

2014. június 1-én (vasárnap) tartotta a szépen felújított Jurisics-vár lovagtermében a BE-JÓ Táncegyüttes 5 korcsoportja évadzáró műsorát "Egy híján 20!" címmel.

Fotóalbum
A jelenlévők igazán vidám, fiatalos lendületű 2 órás műsoron vehettek részt, ahol megtapasztalhatták a BE-JÓ Táncegyüttes
sokszínűségét, a kicsi művésznők fejlődését és a versenytáncosok profizmusát.

A műsort a családtagok és barátok mellett megtisztelte jelenlétével Básthy Béla alpolgármester úr, Bánó Zoltán, a Kőszegi Tankerület igazgatója, Gelencsér Ildikó, a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház igazgató-helyettese, Tóthárpád Ferenc költő, a Kőszeg és Vidéke főszerkesztője, valamint Kocsis Renáta borkirálynő.

A BE-JÓ lányok a nyár folyamán sem pihennek, számos felkérést érkezett már eddig is falunapokra, hagyományőrző rendezényekre. A legnagyobbak, a tűztáncosok pünkösd hétvégéjén Vaihingenbe utaznak a 25 éves partnerkapcsolat megünneplése jegyében.

Már most hívunk sok szeretettel mindenkit a következő tanév végén megrendezendő DUPLA JUBILEUMI ÜNNEPSÉGÜNKRE, ahol a BE-JÓ mazsorettek 20 éves, a történelmi táncegyüttes 10 éves fennállását ünnepeljük majd.

Horváth Márta
művészeti vezető