Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Állatok világnapja

Állatok világnapja

Biciklitúra az Abért- tóhoz

Fotóalbum
A Bersek iskola előtt még október 4- én, szombaton is egy kisebb diákcsoport gyülekezett. Én is köztük voltam, és egyáltalán nem zavart, hogy hétvége van, hisz már régóta terveztük ezt a napot, hogy minden tökéletes legyen. És, hogy mire vártunk? Arra, hogy mindenki megérkezzen és induljunk biciklivel az Abért- tóhoz, ahol madarakat figyelhetünk meg. Amint teljes lett a csoport beálltunk egy gyors fényképezésre. Kati néni elmondta a legfontosabb szabályokat, és már indultunk is.
Mire észbe kaptunk, már ott is voltunk és futottunk a távcsövekhez. Majd körbejártuk a tavat. Sok madarat láttunk, de ha valamelyiket nem ismertük fel az Őrségi Nemzeti Park dolgozói segítettek. A csoportunk tagjai közül sokan akartak élőben jégmadarat látni, ami sajnos elmaradt, de a hattyúk kiengeszteltek minket, még el is kísértek egy darabig. A délelőtt nagyon gyorsan eltelt, nekünk pedig indulnunk kellett vissza. Felültünk a biciklikre, és mentünk is Kőszegre.
Nekem nagyon tetszett a kirándulás, maradandó élményekkel érkeztem haza, ahogy a többiek is!

Faller Eszter 8.b