Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > AFTER-HALLOWEEN PARTY

AFTER-HALLOWEEN PARTY

Első alkalommal rendezte meg diákönkormányzatunk a kelta hagyományokból kialakult angolszász ünnephez kapcsolódó „After-Halloween partyt” a felső tagozatosoknak.

Fotóalbum
Péntek délután 3 órakor kezdetét vette a készülődés a smink-, fodrász- és jelmezversenyre. A jelentkezők többsége a helyszínen készítette el saját vagy társának sminkjét, frizuráját. Egy másik teremben kézműveskedtek diákjaink Kutrovics Anikó néni és Szabóné Király Éva néni vezetésével. Denevérek, szellemek, pókok kisebb-nagyobb töklámpások készültek el a foglalkozás végére. Egy vidám filmet is levetítettünk a gyerekeknek a könyvtárban. A party alatt a DÖKösök és Bozó Patrícia néni szebbnél szebb halloween-i sütiket, muffinokat és meleg teát árusítottak a büfében. Ezúton szeretnénk megköszönni az anyukáknak, nagymamiknak, szorgos apukáknak és nagynéniknek a sok-sok finomságot!

Az udvaron tábortűz várt minket sötétedéskor, ahol kihirdettük az osztálydekoráló „verseny” eredményét!
1. hely: 5.b
2. hely: 6.b
3. hely: 6.a

Smink-, fodrász- és jelmezverseny eredményei:
Smink- és fodrászverseny:
1.hely: Major Mónika (6.b)
2.hely: Kappel Virág (6.b)
3.hely: Szűsz Lili (6.a), Hütter Szilárda Lili (7.b)
Jelmezverseny:
1.hely: Fehér Máté (6.b)
Kőhalmi Bálint – Tóth Huba (6.b)
2.hely: Németh Szandra – Balogh Viktória(6.a)
3.hely: Milos Mátyás (5.b)
Puhr Asztrid (6.a)

GRATULÁLUNK!
A hangulatot fokozták, a party fényét – szó szerint – emelték Márta néni „Tüzes lányai”, akiknek itt is köszönetet szeretnénk mondani, hogy rengeteg elfoglaltságuk mellett elfogadták meghívásunkat.

Krancz Judit – DÖK segítő tanár