Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

Mikulás

Hóval lepett égi úton
Mikulás már útra kél,
Csillagok szállnak fölötte,
S vígan fut véle a szél.

Fotóalbum
December 5-én iskolánkba is megérkezett a Mikulás. Szorgalmas segítői, a krampuszok is elkísérték nem kis izgalmat okozva. Az alsósok versekkel, dalokkal, hangszeres játékkal köszöntötték a várva várt vendéget a tornateremben. A műsort a mazsorettesek produkciói színesítették.
Minden gyerek megígérte a piros ruhás, nagy szakállú vándornak, hogy jól viselkedik, szorgalmasan tanul,és pontosan készíti el a házi feladatait.
Az ünnepség keretében Rónainé Bolf Judit iskolánk igazgatóhelyettese az Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért, a „Bersek Iskola Kisdiákja” jutalmat adta át Ávár Orsolya 4.a és Kolnhofer Csenge 4.b osztályos tanulóknak példás magatartásukért és szorgalmukért, kimagasló tanulmányi eredményükért.
Az ajándékosztást követően a Mikulás búcsúzott, és megígérte, hogy jövőre is ellátogat hozzánk.

Tóthné Pintér Gyöngyi
munkaközösség- vezető


Mikulás diszkó
Péntek délután Mikulás diszkóval várta iskolánk diákönkormányzata a felső tagozatos diákokat. A zenét ezúttal is Pöltl Magnus Gábor – iskolánk „DJ-je” – szolgáltatta. A büfében – melyet a 6.a osztály működtetett - sok-sok finomság várt a gyerekekre. Ezúttal is köszönjük a finomabbnál finomabb szendvicseket és süteményeket!

Krancz Judit - DÖK segítő tanár