Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

XV. Bersek-bál

Idén jubiláltunk, hiszen iskolánk hagyományos farsangi bálja már tizenötödik alkalommal került megrendezésre 2015. január 17-én a dr. Nagy László EGYMI csodaszép dísztermében.

Fotóalbum
Az utánpótlás BE-JÓ zászlóforgatók és reneszánsz táncosok sorfala, illetve pezsgő várta az érkező vendégeket. A fogadás után a BE-JÓ Táncegyüttes versenytáncosainak „Budapest Bajnok Kupát” kiérdemlő „Monti csárdás” c. csodaszép táncában gyönyörködhetett a közönség. A bált Kovácsné Szabó Éva igazgatónő, Lovásziné Kenyeri Nóra SZM-elnök asszony és Huber László polgármester úr nyitotta meg. A vendégsereg ellátásáról az Aranystrucc Étterem és Cukrászda gondoskodott finom vacsorával, desszerttel és büfészolgáltatással. A remek hangulatra biztos garancia volt a vasvári Kócos Ördögök Zenekar fergeteges zenéje, a BE-JÓ Táncegyüttes 2 korcsoportjának műsora, Tolnay Veronika éneke és természetesen a várva várt szülő-tanár meglepetéstánc, amely idén lézertáncot és az „Ördögök és angyalok” latinos hangvételű közös táncát foglalta magába.
A 200 fős közönség végig tapssal és énekkel kísérte a jól ismert dallamokat. A rengeteg és nagy értékű tombolatárgyat örömmel vették át a nyertesek. A 15 éves jubileummal kapcsolatos meglepetések sora nem merült ki a vendégváró linzerben, látványosabb táncokban, a tombola végén még licitálni lehetett a XV. Bersek-báli díszborra, illetve a szerencsésebb vendégek XV. Bersek-bál feliratú pezsgős poharat vihettek haza a közös koccintás után, miután a székükön megtalálták az ehhez szükséges számot. A legkitartóbbak még hajnali fél 5-kor is lelkesen koptatták a táncparkettet.

Köszönet a támogatóknak, a bálozóknak, a segítő szülőknek és kollégáknak.
A Bersek-bál idei bevételét is fontos célokra, tanulóink versenyeinek, nyári táboroztatásának támogatására és a BE-JÓ Táncegyüttes Európa Bajnokságra való eljutására fordítjuk.

Horváth Márta
főszervező