Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > „Történelmünk nagyjai” - országos 3. hely a BE-JÓ 6.b csapatnak!

„Történelmünk nagyjai” - országos 3. hely a BE-JÓ 6.b csapatnak!

2014 decemberében megrendezett országos történelmi és műveltségi egy fordulós levelezős csapatversenyen több, mint 60 csapat, közel 300 gyerek mérte össze tudását szerte az országból.

Fotóalbum
A verseny során egy feladatsort kellett megoldani, majd különböző projektmunkákat készíteni (tablókészítés, powerpointos bemutató, egyéni fogalmazások). A beérkezett anyagok színvonala a szervezők minden várakozását felülmúlta. Mind kreativitásban, mind tartalmilag nagyszerű munkák születtek, így a javító tanároknak nehéz feladatuk volt az értékelés során.
Iskolánk 6.b osztályából Weidl T. Márk, Őri Kilián, Czimber Márk, Kulcsár Krisztián és Tóth Huba Benedek vállalta a megmérettetést és a külön felkészülést.
Január közepén érkezett az eredménylista, ahol nagy boldogságunkra azt olvashattuk, hogy a 100 pontból 96-ot értünk el, s ezzel a 45 csapatból országos 3. helyezett lett a BE-JÓ 6.b fantázianevű csapatunk!!!

Gratulálok a szorgalmas és okos „fiaimnak”!
Bízom benne, hogy a következő versenyekre is sikerül őket rábeszélnem másokkal együtt, s hasonló szép eredményekkel büszkélkedhetünk az elkövetkező időszakokban is…

Horváth Márta
felkészítő tanár