Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Szépen, tisztán, érthetően…

Szépen, tisztán, érthetően…

A Nyugat-magyarországi Egyetem Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központja a szombathelyi Agora Gyermekek Házával közösen rendezte meg a Kazinczyról elnevezett „Szép magyar beszéd„ verseny Kőszeg és Vasvár együttes területi fordulóját.

A rangos megmérettetésen iskolánk két korcsoportban 6 tanulóval képviseltette magát. Az 5-6. évfolyamosok versenyében a 6.b osztályos Tóth Huba Benedek kimagaslóan szerepelt- mindkét szöveg tolmácsolásában a legjobb teljesítményt nyújtotta, 1. helyezést ért el. Ugyanebben a korcsoportban szép teljesítményével Kulcsár Krisztián 6.b osztályos tanuló 3. helyezett lett. (Felkészítőjük dr.Bíró Zoltánné ) A 7-8.osztályosok mezőnyében kimagaslóan szerepelt Hütter Szilárda Lili 7.b osztályos tanuló,aki 2.helyezést ért el.(Felkészítője dr.Bíró Zoltánné)
Gergye Hanna(felkészítője Szabóné Király Éva)5.a osztályos,Bór Anett 7.a osztályos és Pausz Réka(felkészítőjük dr.Bíró Zoltánné) 7.b osztályos tanulóink a szabadon választott szövegük tolmácsolásával nyerték el a jelenlévők tetszését.
Gratulálunk a sikeres szerepléshez!


Dr. Bíró Zoltánné
szaktanár