Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Körzeti terematlétikai verseny

Körzeti terematlétikai verseny

I - II. korcsoport

A márciusi megyei döntőt előzte meg a Béri Balog Ádám Általános Iskolában 2015. február 24-én lebonyolított terematlétika körzeti verseny. Az I és II. korcsoportos tanulók 26 fővel képviselték iskolánkat sprint, valamint többkörös futásban.

A kisebbek közül sokan először vettek részt ilyen versenyen, így nagy volt bennük az izgalom. Mindenki becsülettel állt helyt. Még a többkörös futásban is mindnyájan kitartóan végigfutották a korcsoportjuknak kirótt 3 kört a legkisebb lányoknak, a 4 kört az I. korcsoportos fiúknak, illetve a II. korcsoportos lányoknak. A nagyfiúknak már öt kört kellett leküzdeniük.
Az eredményhirdetésen számunkra is termett babér. Most sprintben voltak eredményesebbek tanítványaink. Az első korcsoportos lányok közül ketten is a dobogóra állhattak. Weidl Mónika 3.b osztályos tanuló a dobogó legfelső, míg Borsos Kata 3.a osztályos tanuló a harmadik fokán vehette át a méltán megérdemelt érmet. A II. korcsoportos fiúk sprint versenyében szintén 3. helyezést ért el Buza Rafael 4.a osztályos tanuló.
Gratulálunk érmeseinknek, hisz a kitartó szorgalom és az edzésekbe vetett energia számukra meghozta gyümölcsét. Ezennel a megyei döntőbe is bejutottak.

Szombathelyi Zita
tanító, az alsó tagozat sportfelelőse