Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Kálti Márk és TITOK Országos Történelem Verseny

Kálti Márk és TITOK Országos Történelem Verseny

Iskolánkból idén a Kálti Márk országos levelezős versenyen 6 tanuló vett részt, négy ötödikes lány és két hatodikos fiú. A második forduló megírása után a fiúk, Őri Kilián és Weidl T. Márk 6.b osztályos diákok kaptak meghívót az országos döntőre, melyet május 24-én rendeztek a Műszaki Egyetem impozáns épületében Budapesten.

Az egész országból 125 iskola 289 tanulója érte el az ehhez szükséges pontszámot. Az igen nehéz tesztet a hatodik évfolyamon 83 tanuló írta meg az országos fordulón.
Weidl T. Márk első nekifutásra a 8. helyet érte el, míg Őri Kilián a 20. helyen végzett.

A 6.b osztályos fiúk egy másik versenyen is igen szép országos eredménnyel dicsekedhetnek. A TITOK országos levelezős csapatverseny 5 fordulója az egész tanév tananyagát felölelte.
Az igényesen kitöltött feladatlapok meghozták a várva várt eredményt: 98,4%-kal 243 pontszámmal országos III. helyen végzett a BE-JÓ 6.b csapata, melyben Őri Kilián, Weidl T. Márk mellett még Czimber Márk is szorgoskodott.

Nagyon büszke vagyok rájuk!
Bízom benne, hogy jövőre még több tanulóval, még szebb eredményeket sikerül majd elérnünk.

Horváth Márta
szaktanár