Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Gyermeknap a felső tagozatban

Gyermeknap a felső tagozatban

Az utolsó pénteki nap a gyermeknap szellemében telt.
8 állomásos akadályversenyen vettek részt az osztályok, amelynek állomásai a város különböző pontjain voltak.

Fotóalbum
A városi sportpályán futóverseny, sport-totó, tekézés, a Várparkban érdekes, elsősegélynyújtással kapcsolatos feladatok várták a csapatokat. Német nyelvű feliratokra és latin mondatra kellett vadászni a belvárosban, majd a Látogatóközpontnál ügyességi feladatokat és rejtvényeket oldottak meg a gyerekek. A szabadidőparkban kosárra- és kapufára-dobásért, míg az iskola udvarán kerékpározásért, közlekedési totóért lehetett pontokat gyűjteni.
Eközben 10 diákunk a Csónakázó-tónál a Horgászegyesület által szervezett versenyen vett részt. Első helyezett Kelemen Péter 8.a osztályos tanuló lett. Tanulóink nevében is köszönjük a szervezést és a felajánlott jutalmakat!
Mire minden osztály visszaért az iskolába, finom falatok vártak a gyerekekre. Ezúton szeretnénk megköszönni az alapanyagokat Lovásziné Kenyeri Nórának, Soproni Attilának és Nagy Zoltánnak, valamint 3 lelkes anyukának önzetlen segítségüket: Balla Margit Juditnak, Kocsis-Orbán Andreának és Imréné Krug Tündének.
Köszönet Sulyokné Rusznyák Éva és Naiszné Ignácz Magdolna iskolai védőnőknek, Kratochwill Zoltánnak, hogy részvételükkel, munkájukkal segítették az akadályverseny lebonyolítását, Táncsics Péternek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a tekézőt, valamint a Szülői Munkaközösségnek és az iskolavezetésnek, hogy támogatták a verseny jutalmazását és segítségünkre voltak programunk lebonyolításban.


Az akadályverseny eredményei:
5.-6. évfolyam:
1.hely: 5.a osztály
2.hely: 5.b osztály
3.hely: 6.a osztály
4.hely: 6.b osztály

7.-8. évfolyam:
1.hely: 7.a osztály
2.hely: 8.b osztály
3.hely: 7.b osztály
4.hely: 8.a osztály


Kellemes pihenést, vidám nyári szünetet kívánunk mindenkinek!

Krancz Judit
DÖK-segítő tanár