Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Tanévzáró ünnepély 2015.

Tanévzáró ünnepély 2015.

Iskolánk 2015. június 19-én tartotta tanévzáró ünnepélyét, mely a végzős nyolcadikosok ünnepélyes, zenés bevonulásával kezdődött.

Fotóalbum
A hetedik osztályosok nevében Hütter Szilárda Lili búcsúzott a ballagó diákoktól, majd Faller Esztertől hallhattuk Jobbágy Károly: Búcsúzó c. versét. A nyolcadikosok nevében Takács Kata búcsúzott, végül Andrasek Hanna felkötötte a ballagó szalagot az iskolazászlóra, és átadták ünnepélyesen a hetedik osztályosoknak a zászlót.

Kovácsné Szabó Éva igazgatónő köszöntötte a megjelent vendégeket: Fribert Juditot a Kőszegi Tankerülettől és Lovásziné Kenyeri Nórát, a Szülői Munkaközösség vezetőjét, majd útjukra bocsátotta a ballagó diákokat. Tanévzáró beszédében ismertette a rengeteg programot, a budapesti és bécsi jutalomkirándulásokat, felolvasta a legszebb országos kulturális, tanulmányi és sporteredményeket.
Külön kiemelte azokat a diákokat, akik felkerültek az iskola Büszkeségtablójára. Kitartó és kiemelkedő tanulmányi munkájukért, szorgalmukért jutalomkönyvet vehettek át az igazgatónőtől.

Büszkeségeink:
1.a osztály: Tompa Sára, Tamási Joel, Lakihegyi Letícia
2.a osztály: Desics Bettina, Harkány Júlia, Németh Linda, Steirits Lili, Horváth Zsófia
3.a osztály: Tihanyi Luca, Borsos Kata
3.b osztály: Eigner Hermina, Milos Rózsa, Moldvai Dóra, Weidl Mónika, Zsótér Rebeka
4.a osztály: Ávár Orsolya, Harkány Dániel
4.b osztály: Kolnhofer Csenge, Lovagi Amanda
5.a osztály: Tihanyi Levente, Zsigmond Boglárka, Szekér Patrik
5.b osztály: Desics Krisztina, Gergye Hanna, Eigner Karina, Máté Laura, Schwahofer Dominik
6.a osztály: Puhr Asztrid, Domnánovich Bálint, Kiss Hanna
6.b osztály: Czimber Márk,Réti Marcell, Kőhalmi Bálint,Rádl Botond, Kulcsár Krisztián, Kovács Veronika, Tóth Huba, Őri Kilián, Weidl Márk, Zacsik Nóra
7.a osztály: Bór Anett, Lakotár Hanna, Fábián Dorina, Potyondi László
7.b osztály: Hudák Ajtony, Hütter Szilárda Lili, Derdák Tessza, Pausz Réka, Zsoldos Ádám
8.a osztály: Klemencsics Fanni, Potyondi Dénes, Varga Ábel
8.b osztály: Andrasek Hanna, Csizmazia Adél, Faller Eszter, Kovács Luca, Vörös Máté
II., III., IV., labdarúgó korcsoport
Asztalitenisz csapat
BE-JÓ Táncegyüttes

Végzős tanulóink közül azokat, akik a 8 év alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, példamutató magatartásukkal, szorgalmukkal, versenyeredményeikkel öregbítették iskolánk hírnevét díszoklevél, alapítványi díj, emlékérem kitüntetésben részesítette.

-Díszoklevelet adott át: Kelemen Fanni 8. a és Kovács Luca, Sándor Marcell 8. b osztályos tanulóknak.

-Klemencsics Fanni 8. a, Csizmazia Adél, Andrasek Hanna és Faller Eszter 8. b osztályos tanulók tevékenységükkel, személyiségükkel kiérdemelték, hogy iskolánk kitüntetését, „A Bersek József Általános Iskoláért” emlékérmet átvehessék.

-Az „Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért” továbbtanulási támogatását vehette át Kiss Lajos Csaba tanár úrtól Klemencsics Fanni, Csizmazia Adél, Faller Eszter és Kovács Luca

-A tantestület javaslata alapján idén a „Bersek József Általános Iskoláért” emlékplakettet Horváth Márta tanárnő kapta.

Az igazgatónő bezárta a 2014-2015-ös tanévet, a Madár Ágnes tanárnő által tanított alsó tagozatos kis furulyások által idén utoljára hallhattuk a kicsöngetést.
Tanévzáró ünnepélyünk vakációköszöntő műsorral folytatódott, ahol Desics Bettina és Harkány Júlia 2.a osztályos tanulóktól hallhattunk egy bájos verset és az alsó tagozatos BE-JÓ lányok táncoltak egy hangulatos Grease-táncot.
Műsorunk kedves színfolttal zárult, mikor a ballagó nyolcadikosok lufikat röptettek az égbe, ezzel is búcsúzva az „alma mater”-től.

Ezúton is élményekben, pihenésben gazdag nyári szünetet kívánok minden kedves Kollégának, Diáknak és a Szülőnek!

Horváth Márta
főszervező