Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Új focik, labdák, ugráló kötelek az ÁROP projekt segítségével

Új focik, labdák, ugráló kötelek az ÁROP projekt segítségével

Iskolánkban az egészségnevelési programok nemcsak a helyes táplálkozásról, fogápolásról, vetélkedőkről szóltak, hanem a mozgásról, sportról is.

Fotóalbum
November 16-án az alsósok egészségnevelési napján került sor az „Esélyteremtési akcióprogram a Kőszegi Járásban” ÁROP projekt keretében elnyert összegen vásárolt sportszerek „beavatására”. Sikerült olyan szereket beszerezni, megvásárolni a Decathlon Sportáruházból, amelyek már vagy nagyon elhasználódtak, vagy csak kis számban voltak fellelhetők szertárunkban.
A különböző méretű soft- és fitt ball labdák még a délután elfáradt napközis gyerekeknek is nagy örömére szolgálnak. A szabadidős tevékenység egyik elengedhetetlen sportszere a tollas, amiből egy komplett 4 személyes szett áll tanulóink rendelkezésére. Az új, jó minőségű filc bevonatú futball labdák sem pihennek soha. A sokszínű, mini szivacslabdák a testnevelés órák szerves részévé váltak alsó és felső tagozaton egyaránt. A nagyon jó minőségű ugráló köteleket nem csak a lányok hajtják előszeretettel, hisz egy osztály egyszerre tudja végezni az e szerre épülő gyakorlatokat, ami szinte minden izomcsoportot megmozgat.
A képek tanúsága szerint alsós tagozatos tanulóink nagy örömmel vették birtokba az új sportszereinket.
Tanulóink nevében köszönjük a lehetőséget!

Szombathelyi Zita
alsós tagozatos sportfelelős tanító