Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Gyermeknap és évadzáró

Gyermeknap és évadzáró

Felső tagozat

Utolsó héten került megrendezésre az iskolai gyermeknap és évadzáró.

Fotóalbum
Délelőtt akadályversenyen vettek részt tanulóink. A 8 akadályból álló pályán érdekes és izgalmas szellemi és ügyességi feladatok vártak rájuk a város különböző pontjain. Sok segítséget kaptunk idén is Naiszné Ignácz Magdolnától, Sulyokné Rusznyák Évától, iskolánk védőnőitől, a Kőszegi Rendőrkapitányságtól, Vargáné Szabó Ildikó és Réti László SZM szülőktől, Kratochwill Zoltántól, és egykori diákjainktól, Faller Esztertől, Klemencsics Fannitól és Takács Katától. Legnagyobb sikere a Királyvölgyi Büfénél lévő akadálynak volt, ahol trambulinozhattak a gyerekek, és kipróbálhatták a Freego-t. Ezúton is köszönjük az élményt Juhász Gergőnek!

Eredmények:

5.-6. évfolyam:

1. hely: 5.a osztály
2. hely: 6.a osztály
3.hely: 6.b osztály
4. hely: 5.b osztály

7.-8. évfolyam:

1. hely: 8.a osztály
2. hely: 8.b osztály
3. hely: 7.a osztály
4. hely: 7.b osztály


Az eredmények megszületéséig mindenki egy finom fagylalttal pótolhatta a kalóriákat az iskola udvarán.
Amíg az osztályok barangoltak, addig lelkes ifjú horgászaink a Kőszegi Sporthorgász Egyesület szervezésében horgászversenyen vett részt a Csónakázótónál.
I. helyezés: Molnár Benjámin (5.b) – 6500 gr
II. helyezés: Szántó Botond (7.b) - 1980 gr
III. helyezés: Weidl Márk (7.b) – 1960 gr
Mindkét verseny jutalmazásához és a fagyizáshoz a Szülői Munkaközösségtől kaptunk támogatást! KÖSZÖNJÜK!
Egy kis ebéd és pihenés után folytatódtak a programok kicsiknek, nagyoknak egyaránt.
A tornateremben tánc- és ugrókötél bemutatók váltották egymást.
A Galaxy Akrobatikus Rock and Roll Klub kőszegi formációját láthattuk, majd a Dr. Nagy László EGYMI kötélugró csapata mutatta be „Variációk kötélre” c. produkcióját. Ezután következett a No Problems, a szombathelyi Westside TSE hip-hop táncosai.
Amíg az udvaron rotyogott a paprikás krumpli, arcfestés, kötélverés, lufihajtogatás, bőrözés, kukorica pattogtatás, íjászat,darts, Xbox, lengőteke, tűzoltóautó és rengeteg sportvetélkedő várta az érdeklődőket.
Sok szép és hasznos tombolatárgy is gazdára talált a programsorozat végére. Finom falatokkal a pocakban, és rengeteg élménnyel gazdagodva zárhattuk ezt a szép napot!
Köszönjük minden aktív szülő érdeklődését, segítségét, munkáját!

Krancz Judit
DÖK segítő tanár