Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Felsős farsang 2017.

Felsős farsang 2017.

2017. február 16-án került megrendezésre iskolánkban a felsős farsang a DÖK szervezésében.

Fotóalbum
Az előtte levő napok sem szűkölködtek izgalmakban, hiszen a legkisebbektől a legnagyobbakig valamennyi diákunk szavazhatott a bálkirály- és bálkirálynő-jelöltekre, s tombolaszelvényeket is lehetett vásárolni. Szerda délután igen gyorsan sikerült feldíszíteni a tornatermet a kollégák és a sok lelkes tanulónk segítségével.

Csütörtökön már valamennyi osztály és osztályfőnök nagy izgalommal, de még kissé titkolózva öltözött be a jelmezébe, és várta a 15 órai kezdést. A szavazatok alapján Balogh Viktória 8.a és Tóth Huba Benedek 8.b osztályos tanulók alkották a farsangi királyi párt. Az ő ünnepélyes bevonulásukkal, majd a király köszöntő beszédével vette kezdetét a 2 napos Bersek-farsang.

Valamennyi osztály készült produkcióval, az egyik ötletesebb-látványosabb volt, mint a másik. A zsűrit alkotó szülőknek nem volt könnyű dolguk az értékelésnél. A következő „leg-leg” eredmények születtek hosszas tanácskozás után:

- Az 5.a osztályé volt a legsportosabb produkció a „Jövő olimpikonjai”-val
- Az 5.b volt a legmókásabb a Mignon-előadással
- A 7.a-b közös produkciója, a „Sztárban sztár” volt a legjobb poén-reklám
- A 8.a osztályé lett a legjobb tánc-díj az „Öngyilkos osztag” c. szuperhősök megjelenítésével
- A 8.b „Legyetek jók, ha tudtok” c. börtönrock volt a legvalósághűbb előadás
- míg a 6.a-b közös produkciója, a „Lakodalom” méltán érdemelte ki a legeslegjobb produkció díjat, nemcsak a zsűri, hanem valamennyi néző szerint is!

Az osztályprodukciók után a BE-JÓ Táncegyüttes mini művésznői és a 7-10.osztályos versenytáncos lányai előadását tekinthették meg a jelenlévők, majd játékos ügyességi feladatokban mérethették meg magukat. Az ünnepélyes eredményhirdetés után 19 óráig diszkózhattak még a diákjaink és élvezhették a 6.b osztály büfészolgáltatásait.

Köszönjük a Szülői Munkaközösség anyagi támogatását a farsangi jutalmazásban, az Aranystrucc Cukrászda süteményei által.


Horváth Márta
DÖK segítő tanár, főszervező