Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BE-JÓ a 10. Hatosfogat Fesztiválon

BE-JÓ a 10. Hatosfogat Fesztiválon

A BE-JÓ Táncegyüttes az idei tanévben is több korcsoporttal és produkcióval képviselte az iskolát Vépen a 10. Hatosfogat Fesztiválon 2017. április 28-án. Mivel a BE-JÓ a kezdetektől versenyzett ezen a művészeti fesztiválon, az ünnepélyes megnyitón megkapta az „Örökös tag” megtisztelő címet csodaszép gravírozott üveglapon.

A következő szép eredmények születtek:
- Kumánovich Kata szóló éneke EZÜST lett
- A 7-10.o korcsoport „Emergency” c. majorette showtánca ARANY, míg a „Saltarello” c. reneszánsz tánca BRONZ minősítést kapott.
- A 4-5.o korcsoport igazán ügyeskedett: a legújabb reneszánsz táncuk, az „Estampie Hungaricus” és az „Isztambul” Kumánovich Kata énekével EZÜST lett, míg a kibővített „Pom-pomádé” c. táncuk ARANYAT kapott, a legnagyobb örömünkre!
- A 4.o-s Desics Bettina „Ma rossz leszek” c. prózamondásával, valamint bájos személyiségével úgy elbűvölte a zsűrit, hogy az ARANY minősítés mellett megkapta még a Szülői Munkaközösség KÜLÖNDÍJÁT is!
Köszönjük az iskolai alapítvány, Kiss Lajos Csaba tanár úr, alapítványi elnök segítségét utazási költségeink támogatásával.

Horváth Márta
művészeti vezető