Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Versillusztráció gyermekecsettel

Versillusztráció gyermekecsettel

A Dr. Tolnay Sándor Általános Iskola az idei tanévben is meghirdette „Versvarázs” versmondó, meseíró és versillusztrációs versenyét óvodások és általános iskolások részére öt kategóriában.

Fotóalbum
A pályázatra Devecsery László, Balogh József, Tóthárpád Ferenc, Pődör György verseihez készített alkotásokkal lehetett nevezni.

Iskolánkból is szép számmal küldtünk be pályamunkákat, melyeknek kiemelt témája a tavasz, a tavaszhoz kapcsolódó ünnepek, népszokások voltak.

A rajzpályázat díjkiosztójára a kiállítás megnyitóján 2018. április 13-án a Herényiek Házában került sor.
A számos, 140 beküldött pályázat közül 4 tanulónké is kiállításra került.
5-6. osztályosok kategóriájában Szekerka Lara és Máté Lili 5. a osztályos tanulók szép munkáit tekinthetők meg a kiállításon, felkészítő tanáruk Szabóné Király Éva.
A 3-4. osztályosok kategóriájában Tompa Sára és Szigecsán Szabina 4.a osztályos tanulók munkáit értékelte úgy a zsűri, hogy kiállításra kerüljenek. Felkészítő tanáruk Szombathelyi Zita.
Szigecsán Szabina 4. a osztályos tanuló Balogh József Tavasz című verséhez készített illusztrációját a zsűri első hellyel jutalmazta.
A négy tanulóval személyesen is részt vettünk s a megnyitón majd a díjátadó után gyönyörködtünk az alkotásokban.

Gratulálunk és további szép sikereket kívánunk!

Szombathelyi Zita tanító