Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Tájékoztatás-tantermi oktatás-felő tagozat

Tájékoztatás-tantermi oktatás-felő tagozat

Tisztelt Szülők!

Kormányzati döntés értelmében az általános iskolák felső tagozata 2021. május 10- től tantermi oktatásra áll vissza.

Ezzel kapcsolatban a következő tájékoztatást adom:

- Az iskolába kizárólag egészséges, tünetmentes tanuló jöhet.
- Kérjük a járványügyi előírások maradéktalan betartását. A tanulók az iskolában töltött idő alatt kötelesek maszkot hordani. Kérjük a szülőket legyenek szívesek pótmaszkról is gondoskodni.
- Azt a tanulót, aki a tantermi oktatáson nem vesz részt, a KRÉTA rendszerbe hiányzóként írjuk be. Hiányzását igazolnia kell (orvos vagy szülő). A hiányzás alatt értékelést, érdemjegyet nem kaphat.
- 250 tanítási órát meghaladó hiányzás esetén az iskola nevelőtestülete dönthet arról, hogy a tanulót tanév végi osztályozó vizsgára utalja vagy meglévő, elegendő számú érdemjegyei alapján osztályozható, lezárható.
- A tantermi oktatásról hiányzó tanulók számára a tananyag és a házi feladat a KRÉTA rendszerbe kerül beírásra, illetve a helyben szokásos módon kapják meg a diákok, láthatják a szülők.
- Étkezés, illetve tanulószobai foglalkozás igénylésére vonatkozóan az online oktatás előtti forma érvényes.
Aki nem szeretne étkezést vagy tanulószobát kérni gyermekének, május 5. (szerda) 8:00 óráig írásban lemondhatja.


Tisztelt Szülők!
Kollégáim és a magam nevében is nagyon köszönöm segítő együttműködésüket, melyet ez alatt az időszak alatt tapasztaltunk!

Kőszeg, 2021. május 03.



Iskolavezetés