Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Kőszegszerdahelyi Tagiskola (archívum) > Aktuális > Zöld Jeles Napok Játékos Vetélkedő

Zöld Jeles Napok Játékos Vetélkedő

Alsó - felső tagozat

Fotóalbum
ZÖLD NAPOK JÁTÉKOS VETÉLKEDŐ
- ALSÓS
2014. április 30.

Március 22. a Víz világnapja, Április 22. a Föld Napja, Május 10. a Madarak és Fák Napja, Június 5. a Környezetvédelmi Világnap.
E négy jeles napot képviselte az a négy állomás, ahol az alsósok a 4 napos hétvége előtt csapatban mérkőztek egymással. Esővízcipelés, aztán öntözés, szelektív hulladékgyűjtés játékosan, madáretetés, és védett növények ismerete volt az állomások feladata.
Remélhetőleg mindenki jól érezte magát a röpke egy órában, és a tapasztalatokat, a tapasztaltakat hasznosítják akár hétköznapok során is.
Külön köszönet a tanítóknak az állomásvezetői munkájukért.

Fotóalbum
ZÖLD NAPOK JÁTÉKOS VETÉLKEDŐ
– FELSŐS
2014. április-május

A négy nap ünnepe természetismereti, biológia és kémia órákon is rendszeres téma. A Zöld Jeles Napok hoz kapcsolódó feladatok megoldásából természetesen a felső tagozatos diákok sem maradtak ki, és töretlen lelkesedéssel vetették bele magukat a játékos feladványokba. Akár az esővíz szállítás, majd öntözés, vagy a növény és madárismeret, ill. az időjárásnak köszönhető interaktív szelektív hulladékgyűjtés állomását nézzük: mindenki aktívan kivette részét. A felsősöknek külön köszönet az E-hulladék felpakolásánál nyújtott segítségükért, s így ők nemcsak digitálisan vitték a szelektív hulladékot!

Szakos Ibolya, Ökosuli felelős