Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Kőszegszerdahelyi Tagiskola (archívum) > Aktuális > Gyermeknap az iskolában

Gyermeknap az iskolában

A várva-várt nap

Fotóalbum
GYEREKNAP AZ ISKOLÁBAN! 2014. június 10. kedd
7.15 - 8.45 Bolhapiac
9 órától zenélt nekünk KÁVÉSZÜNET együttes
10 órakor: tízórai: sült krumpli
utána séta Velembe
ott piknik, foci, tollas, lufis, jégkrém, activity, meglepetés, minden, ami belefér:

Az idei gyereknap rendhagyó módon vette kezdetét: kicsi és nagy előrukkolhatott az otthon rég nem használt, de jó állapotú apró játékaival, kincseivel, limlomjaival és a bolhapiac keretében kevés zsebpénzt is gyűjthetett magának. Volt, aki nagy
doboz játékkal érkezett, volt, aki "kettőt fizet, hármat kap" akciózott, volt, aki finom édes süteményt is hozott, volt, aki egész éjjel sajtosat sütött ide, volt, aki cseresznyéjét dobta be 1 forintért :)
Folytatásként a KÁVÉSZÜNET együttes koncertjét hallhattuk. Többek között József Attila, Móra Ferenc versei hangoztak fel megzenésítve. Igazán színvonalas kulturális élményben volt részünk, szívből ajánljuk őket mindenkinek. Köszönet a hangosításért Misi bácsinak!
A sült krumpli és üdítő sem hiányozhatott a repertoárból, köszönet érte Annamari néninek és Darabosné Karba Katalinnak. A finom, hűsítő jégkrémért egészen Velemig sétáltunk. Köszönet a Patak Falatozónak! A kissé hűvösebb velemi levegő igazán jólesett mindannyiunknak. Hazafelé úton Novákfalván tettünk egy kitérőt, meglestük a különféle állatokat, megcsodáltuk a szép környezetet.
Szülőknek, pedagógusoknak és minden segítőnek hála, hogy egy ilyen szép napot együtt eltölthettünk!
Köszönjük!