Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Kőszegszerdahelyi Tagiskola (archívum) > Aktuális > Pályaválasztási hírek 2014

Pályaválasztási hírek 2014

A 7. osztály Pályaismereti tréningen

Pályaválasztási és képzési kiállítás 2014. október 17.

A 7. osztály Pályaismereti tréningen

2014.10.13.

Hétfőn Vas megyei Kormányhivatal Munkaügyi Kirendeltségén Pályaismeret és pályaválasztást segítő tréningen vettek részt a 7. osztályosok. Tesztet töltöttek ki, és a szakmákat bemutató mappák között is kutakodhattak. Legnépszerűbb a cukrász és a műszaki pályák voltak.

Fotóalbum
Pályaválasztási és Képzési Kiállítás

2014.10.17. Olad

A munkaügyi központok 2001 óta szerveznek pályaválasztási kiállításokat, melyek célja, hogy a pályaválasztási döntés előtt álló fiataloknak lehetősége legyen megismerni a különböző szakmákat. Ott volt és bemutatkozott Szombathely és környéke összes közép- és felsőfokú iskolája, illetve felnőttképző intézménye idén is . A nyolcadikos diákok is szép számmal vettek részt pénteken a rendezvényen, többször meg-megállva a számukra egyre közelebb levő középiskoláknál. Alig néhány hét-hónap és már a továbbtanulási lapon kell megjelölniük melyik középiskolában folytatják tanulmányaikat. A döntésben az iskolák nyílt napjai is segítenek, ahová szüleikkel látogatnak el október-november kijelölt napjain.