Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Kőszegszerdahelyi Tagiskola (archívum) > Aktuális > Csecsemőgondozási Verseny Kőszegen.

Csecsemőgondozási Verseny Kőszegen.

Idén öt általános és egy középiskolás csapat vett rész a hagyományos VK által szervezett Csecsemőgondozási Verseny területi fordulóján Kőszegen.

Fotóalbum
Előzetesen heteken át jártak a fiatalok a védőnőkhöz az elméleti és gyakorlati tudás megszerzéséért. A vidám hangulatú keddi délutánok maradandó élményt okoztak - ismét.
A verseny kezdetekor minden csapat felmérte a gyakorlati helyszínt és eszközöket, majd a zsűri köszöntötte a csapatokat. Ezt követően minden csapat sorszámot húzott.
Csapatunk 6.-ként került a zsűri elé a gyakorlati megmérettetésre, előtte a szakmai és a VK-es totót töltötték ki. A gyakorlaton az izgalom mellett a fantasztikus tudás is a zsűri elé került - értékelték is. Ám a VK-es totóban két évszám és Jean kifogott a csapaton.
Így idén a jól megérdemelt II. helyezéssel lett gazdagabb a kőszegszerdahelyi csapat!
A csecsemőgondozás fontosságát, a versenyen részt vevők lelkesedését külön kiemelte Poór Lászlóné, a zsűri elnöke. Az életre és nem egyszer a hivatásukra készülnek itt a diákok - a pályaválasztásban is fontos szerepet játszhat az itt szerzett élmény, tapasztalat.
Köszönjük a verseny szervezését, és külön köszönet Kitti néninek a felkészítésért!
II. helyezett csapat tagjai:
Horváth Anna 8.c
Kocsis Anett
Hajdó Bianka 7.c
Szakos Ibolya, Vöröskeresztes tanárelnök