Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Kőszegszerdahelyi Tagiskola (archívum) > Aktuális > Csecsemőgondozási verseny területi forduló

Csecsemőgondozási verseny területi forduló

Kőszeg, 2016. március 9.

Fotóalbum
5 általános iskolás csapat: 15 diák - 14 lány, egy fiú, 2 súlybaba, 3 felkészítő védőnő, egy gyakorlati "vizsgáztató" védőnő, 2 Vöröskeresztes szakember, 2 biológiatanár - az idei területi forduló személyi mérlege.

9 élménydús elméleti és gyakorlati tapasztalatok megszerzésére alkalmas keddi délutánok után a kőszegszerdahelyi diákok is megmérettettek a többiekkel együtt.
A gyakorlati helyszín és eszközök terepszemléje után a Vöröskereszt elnöke köszöntötte az egybegyűlteket. Csapatsorszámhúzás után az elméleti feladatok kerültek a két ötödikes és egy nyolcadikos diákból álló csapatunk elé. Majd a gyakorlati feladatban egy újszülött fürdetését bonyolította le csapatmunkában Bianka, Emília és Szonja. Végül a lázcsillapítás módjait elemezték már kicsit felszabadultabban.

Az értékelésnél a csecsemőgondozás fontosságát, a versenyen részt vevők lelkesedését ismét kiemelte Poór Lászlóné, a zsűri elnöke. S bár még nem iskolai tananyag, az itt tanultak az élet részeként már a diákok zsebében van - s mindenki győztesként érezheti magát.

Köszönjük a verseny szervezését, és nagy-nagy köszönet Kitti néninek a felkészítésért!
V helyezett csapat tagjai:
Hajdó Bianka 8.c
Kocsis Emília 5.c
Mersich Szonja 5.c
Szakos Ibolya, Vöröskeresztes tanárelnök