Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

Osztálykirándulás

2017. június 2-án.

Fotóalbum
Múlt hónap elején érkezett a hír. Bár már volt tervünk és célunk, mégis jólesően vettük tudomásul és fogadtuk el, hogy a horvátzsidányi tagiskola megosztotta velünk programját és kirándulóbuszát.
Június 2-án reggel borús idő fogadott minket az iskolában. Kicsit rossz érzéssel szálltunk buszra. Ez a rossz szájíz fokozódott, amikor útközben a nyári zápor elkapott minket. Szerencsére Nagycenken nem esett, így megtekinthettük a járműskanzent, a tízórai után pedig a játszótéren is eltölthettük a maradék időt.
Ezután csodában volt részünk: - Az idő megváltozott.
Sopronban egy órás városnézés (dottóval) várt minket. Az idegenvezetés kifogástalan volt, a még fel sem merülő kérdésekre is választ kaphattunk.
Ezt a Fertő tavon hajókázás követte, több, mint egy órán keresztül. A sirályok éhesek voltak, ezért megetettük őket. Volt, aki bírta, volt, aki nem a napos fedélzetet, így többen a hajó alsó részében kerestek menedéket.
A nap utolsó programja, a fertőrákosi kőfejtő volt, amely új rejtélyekkel szolgált. Míg felül a tanösvényen a természet világát, addig a kőfejtőben a földtani korokat ismerhettük meg, illetve, hogy hogyan kerültek a kagylóhéjak a kőzetbe. Annyit még hozzá kell tennem, hogy hazafelé senkit sem kellett ringatni!
Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a horvátzsidányiaknak, leginkább pedig Marika néninek!!