Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Horvátzsidányi Tagiskola > Aktuális > Honismereti napközis tábor

Honismereti napközis tábor

Az idei táborunk sajnos csak 3 napos volt, de gazdag programokban bővelkedett.

Fotóalbum
Első nap Cákra, az Abért tóhoz és az állatsimogatóhoz mentünk délelőtt. A finom ebéd után egy kis pihenő következett az árnyékban, majd 2 csoportban sportvetélkedőt és játékos népismereti foglalkozást tartottunk a gyerekeknek..
A második nap kézműveskedéssel kezdődött. Nyakkendőket terveztek a gyerekek, ahol érdekes és szebbnél szebb mintázatú darabok születtek. Utána árnyékrajzolás következett párokban. 10 órakor megérkeztek a tűzoltók. Először bemutatták az autó felszerelését, a munkájukról meséltek,amit nagy érdeklődéssel figyelt mindenki. Még a felszerelést is fel lehetett próbálni, utána pedig az autóba is beülhettek. Utána következett a habparty, amit már nagyon vártak a gyerekek. Mindenki élvezte a nap programjait.
A tábor harmadik napján Kőszegre kirándultunk. A Bechtold István Látógató Központ és a Chernel kert volt az úticélunk. Az utolsó napon se maradt ki a játszótéri program és a fagyizás .
Köszönjük a Sárvári Tankerület és a helyi Nemzetiségi Önkormányzatok anyagi segítségét, amit a tábor progjamjaihoz nyújtottak.