Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Horvátzsidányi Tagiskola > Aktuális > Tanévzáró 2022.

Tanévzáró 2022.

Családias hangulatban, szülők, nagyszülők, pedagógusok és tanítványok körében tartottuk az idei tanévzáró ünnepélyünket, amit Kovácsné Szabó Éva igazgatónő és Rónainé Bolf Judit igazgató helyettes is megtisztelt jelenlétével.

Fotóalbum
Először a 2. osztályos tanulók búcsúztak egy rövid összeállítással az idei tanévtől.
Majd Marika néni köszöntötte a vendégeket, beszélt az eltelt tanév eredményeiről, sikereiről, vidámsággal teli programjairól is. Tanulóink szépen, eredményesen szerepeltek tanulmányi és kulturális versenyeken. Kitűnő tanulmányi eredményt elért tanulók jutalomkönyvet is kaptak.
A 4. osztályos diákok egy zenés - verses műsorral köszöntek el iskolájuktól és tanítóiktól. Marika néni mindenkinek egy ballagási emlékkönyvet ajándékozott.
Ezután ismét a 2. osztályosok kaptak szerepet. Egy nagyon megható műsorral köszöntek el Edit nénitől, a tanító nénijüktől, aki Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetésben is részesült és nyugállományba vonult. Több évtizeden keresztül oktatta a diákokat és munkájának köszönhetően számos ügyes, okos gyermek cseperedett fel kezei alatt. Nyugdíjas éveiben sok tartalmas programot, gazdag élményeket, jó egészséget kívánunk, az elismeréshez pedig szeretettel gratulálunk.