Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Horvátzsidányi Tagiskola > Aktuális > KARÁCSONY 2022.

KARÁCSONY 2022.

Iskolánkban ma kissé rendhagyó módon ünnepeltük a karácsonyt.

Fotóalbum
Idén nagyon sok rendezvényen vettünk részt az elmúlt hónapban, ezért nem a megszokott módon szokásos ünnepélyt tartottuk, hanem közösen ünnepeltünk. A karácsonyfa fényénél álltak fel tanulóink, és szavaltak verseket társaiknak, valamint együtt énekeltünk. Közben izgatottan figyelték: mi lehet az a nagy lap a fenyő ágai között? Az volt az ajándék: az SzM jóvoltából egy "utalványt" kaptunk, amit egy eplényi szánkózásra válthatunk be, egy általunk meghatározott időpontban. Nagyon örülünk neki, hiszen a mostani teleken ritkán van alkalom egy szánkózásra, hócsatára. Természetesen a szaloncukor sem maradhatott el.
Volt még egy meglepetés: asszisztens nénink, Gáborné Reichardt mindenkit meglepett egy-egy plüssállattal -aminek persze mindig örülnek a gyerekek. Köszönjük szépen.
Délután végre igazi társasjátékot játszottak, majd találós kérdésekkel lehetett egy-egy kekszet "nyerni". A nap zárásaként karácsonyi dalokat hallgattunk. Most pedig következzen a várva várt pihenés, mert bizony egy nehéz hónapot zártunk le a mai nappal.