Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Horvátzsidányi Tagiskola > Aktuális > KIRÁNDULÁS GYŐRBE

KIRÁNDULÁS GYŐRBE

A mai nap folyamán kisiskolánk együtt kirándult Győrbe, az Állatkertbe.

Fotóalbum
Szombathelyig szülők segítségével jutottunk el az állomásra.Onnan még kalandosabb utazás vette kezdetét. Celldömölkig csodaszép vonattal utaztunk, majd ott átszállva jutottunk Győrbe. Ott dottóval mentünk el az Állatkertbe és vissza a vasútállomásra. Hazafelé Celldömölkig bizony nagyon zsúfoltan voltunk. Onnan viszont egy szuper vonattal jöttünk Szombathelyig.
Az Állatkertbe való megérkezéskor rögtön birtokba vettük a még üres nagy játszóteret, így vártuk meg állatkerti vezetőnket, Wenczel Flóra zoopedagógust, akinek személyében egy mosolygós, vidám, sok érdekességét mesélő nénit ismerhettünk meg. Ő vezetett bennünket végig, és csuda érdekes dolgokat mesélt.
Sok érdekességet tudtunk meg, sok állatfajtát láttunk. A bátrabbak kígyót is tarthattak a nyakukban és patkányt is simogathattunk. A nagyon finom ebéd után még az állatsimogatóban etethettünk állatokat, bár a kecskék néhány tanulót megkergettek, játszottunk, fényképezkedtünk, végül a nagyon gyorsan eltelt nap után a vasútnál egy jégkrémmel zártuk ezt a csodás kirándulást. A többit a képek mesélik el. (Képek: Szabó Lajosné és Mónika Gőczi )