Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

Felsős gyermeknap

Az utolsó „laza” tanítási héten, június 10-én tartottuk meg gyermeknapi rendezvényünket, amely az 50 éves jubileumi rendezvénysorozat miatt kissé rendhagyóan indult.

Fotóalbum
. Egy rövid műsor és az időkapszula elhelyezése után az osztályok akadályversenyen vettek részt.
Több állomáson is kapcsolódtak a feladatok az 50-es számhoz. Például a Latex pályán sport-totó kitöltése mellett -a forróság miatt csak önkéntesen - 50 kört futottak le a gyerekek (osztályszinten). A tekézőben 50 gurításból kellett a lehető legtöbb bábot ledönteni. A belvárosi állomásnál az volt a feladat, hogy 50 aláírást gyűjtsenek össze a csapatok megadott időn belül. A Várparknál védőnőink a nyaralásra próbálták felkészíteni diákjainkat. A gyerekeknek össze kellett állítaniuk egy „elsősegélycsomagot”, és beszélgettek arról, hogy mire kell majd figyelni napozás, strandolás közben. Az iskolában és a szabadidőközpontban sportos és kerékpáros ügyességi feladatok vártak megoldásra. Az udvaron „mini síugrósáncot” állított fel a síugró szakosztály.
Biztonságosabb és nyugodtabb próbatételen vettek részt ifjú horgászaink, hiszen a kőszegi Horgászegyesület idén is felajánlotta, hogy megszervezi most már hagyományosnak mondható versenyüket. Értékes nyereményekkel tértek haza a legügyesebb diákok. Köszönjük a szervezők munkáját.
Köszönet Sulyokné Rusznyák Éva és Naiszné Ignácz Magdolna iskolai védőnőknek, Kratochwill Zoltánnak, hogy részvételükkel, munkájukkal segítették az akadályverseny lebonyolítását, valamint a Szülői Munkaközösségnek és az iskolavezetésnek, hogy támogatták a verseny jutalmazását és segítségünkre voltak a lebonyolításban is.

Eredmények:
5.-6. évfolyam: 1.hely: 5.b osztály 7.-8. évfolyam: 1.hely: 8.b osztály
2.hely: 6.b osztály 2.hely: 8.a osztály
3.hely: 5.a osztály 3.hely: 7.a osztály
4.hely: 6.a osztály 4.hely: 7.b osztály



Krancz Judit
DÖK segítő tanár