Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Asztalitenisz megyei diákolimpia egyéni és 2 fős csapatversenyben Ezüstérem a lány csapatversenyben.

Asztalitenisz megyei diákolimpia egyéni és 2 fős csapatversenyben Ezüstérem a lány csapatversenyben.

Január 23-án rendezték Szombathelyen, a Váci iskolában a tanév asztalitenisz diákolimpiáját. Ez az a verseny, ahonnan az első helyezettek továbbjutnak az országos megmérettetésre is.

Iskolánkat három lány képviselte. Egyéniben Keve Luca, Paár Klaudia és Orsós Alexandra, míg a 2 fős csapatunkat Keve Luca és Paár Klaudia alkotta. Először az egyéni versenyszámok csoportmérkőzései zajlottak. Mindhárom versenyzőnk sikerrel vette a csoportküzdelmeket és jutott be a legjobb 8 közé az egyenes kieséses szakaszba. Itt már egervölgyi ellenfelek állították meg őket. A csapatverseny azonban fényesebbre, sikerült az egyik egervölgyi csapatot is legyőzve második helyet szereztük meg.

Örömteli eredmények születtek a középiskolás korosztályban is. A tavaly nálunk végzett két fiú, Agg Patrik és Lévai Márió is éremmel térhetett haza a megyei diákolimpiáról. Márió egészen az elődöntőig menetelt és bronzérmet szerzett, míg Patrik mindenkit biztosan verve szerezte meg az aranyérmet, és képviseli majd Vas megyét az országos diákolimpián.

Terplán Zoltán
testnevelő tanár