Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Tavaszi jutalom-kirándulás 2015.

Tavaszi jutalom-kirándulás 2015.

Iskolánkból a tanév során kiválóan teljesítő, szorgalmas, különböző tanulmányi, művészeti és sportversenyeken szép eredményeket elérő diákok 2015. április 15-én egész napos budapesti jutalom-kiránduláson vehettek részt. Az időjárás is a kegyeibe fogadott, hiszen 20 fokos napsütéses időben tölthettük az egész napot.

Fotóalbum
A Millennium Utazási Kft. által szervezett „Jótékonysági tavasz” akciót kihasználva 46 diák és 3 kísérő tanár utazott fel hajnalban Budapestre vonattal. Első programként sétahajóra ültünk, és 1 óra hosszat gyönyörködhettünk az elénk táruló budai tájképben, valamint a pesti és budai Duna-part építészeti csodáiban.
12.15-től az Országházban tettünk látogatást, „tátott szájjal” hallgatva az idegenvezetőt, folyamatosan fényképezve, illetve megilletődve álltunk a Koronaőrök által őrzött közel ezer éves koronázási ékszereink előtt.
A parlamenti látogatás után még a budai Várnegyedben sétáltunk, láttunk a Sándor-palota előtt őrségváltást, a fiúk gyakorolhatták a feszes testtartást, szalutálást. Sétáltunk az ódon polgári házak között, és megnézhettük a véglegesen felújított Mátyás-templom és Halász-bástya környékét.
A napot az Aréna Plaza-ban zártuk, ahol már csak arra volt időnk, hogy gyorsan finom falatokkal tömjük meg a bendőnket a vonatindulás előtt.
A vágányfelújítás miatt meghosszabbodott utazási idő (4 óra) hazafelé már kissé lassan telt, de a vidám hangulat, és egy német kisfiúval való barátkozás emlékezetessé tette ezt is.
Köszönjük a Szülői Munkaközösség és az Iskolavezetés támogatását, mely lehetővé tette, hogy szorgalmas, tehetséges diákjaink eddigi külön munkáját méltóképpen értékelhessük, jutalmazhassuk.
Köszönöm kísérő kollégáim: Szombathelyi Zita és Kiss Lajos Csaba segítségét is.

Horváth Márta
főszervező