Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BE-JÓ Táncegyüttes Magyar Bajnokságon

BE-JÓ Táncegyüttes Magyar Bajnokságon

A Magyar Látványtánc Sportszövetség két hétvégén négy napon át tartotta országos versenyét Budapesten, hiszen összesen 875 koreográfiát neveztek be a tánciskolák.

A BE-JÓ Táncegyüttes középiskolás, illetve felnőtt lányai május 24-én versengtek az "A" kategóriájú (profi) táncosok között. A következő eredmények születtek:
- Baranyai Katalin és Bánadi Andrea mazsorett duója I. helyet ért el, míg a „Monti csárdás” II. lett
- Ezüst lett Tolnay Veronika szóló éneke, és a „Gyöngy az óceánban” c. ének és tánc produkció
Amatőr kategóriában a felső tagozatos csoport pünkösd vasárnapján, május 24-én az éjszakai órákban mutatta be tudását a zsűrinek. Az utánpótlás csoport sem maradt el eredményekben a nagyok mögött, hiszen a „La Rotta” történelmi társastánc arany minősítést kapott, míg a „Latin forgatag” mazsorett formációja a II. helyre küzdötte fel magát.
Köszönöm a lányok szorgalmát, nyerni akarását, a kísérő anyukák segítségét, valamint a Szülői Munkaközösség anyagi támogatását, mely a profi táncosok Budapestre jutását tette lehetővé.

Valamennyi produkció kiérdemelte, hogy részt vehessen június végén a VI. Ének és Tánc Európa Bajnokságon Balatonfüreden. Keressük támogatók segítségét, hogy az ehhez szükséges összeget sikerüljön összegyűjteni.

Ezúton is sok szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt 20+10 Dupla Jubileumi Évadzáró Műsorunkra, melyet 2015. június 7-én tartunk 17 órától a Jurisics-vár lovagtermében.

Horváth Márta
művészeti vezető