Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Kedves Szülőtársak!

Kedves Szülőtársak!

Miután (ahogy azt Orsolya-napon többen is láthattátok) sikerült beszereznünk egy nagy jó kis árusító bódét, megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy nem csak árusításra tudnánk használni, hanem esetleg arra is, hogy az Egészségnevelési hét, majd az Advent jegyében, valami kis finomsággal kedveskedjünk a diákoknak!

Fotóalbum
Úgy döntöttünk, hogy az idei év utolsó tanítási napjáig minden pénteken a nagyszünetben meglepjük tanulóinkat valami kis aprósággal! Úgy tűnik, hogy ötletünk nagy sikernek örvend, a gyerekek első alkalommal (november 20.) egy pohár gyümölcslevet és egy müzli szeletet kaptak, aminek nagyon örültek, így tehát már nem is kérdés, hogy az elkövetkezendő 4 hétben minden pénteken ott a helyünk a Bersek bódéban, az iskola udvarán, hogy egy kicsit mi szülők is hozzájáruljunk az Adventi készülődéshez. Mindenképpen szeretnénk hagyományt teremteni ebből a kezdeményezésből, ezért kérlek benneteket, hogy segítsétek szándékunkat!

Köszönettel és üdvözlettel:
Lovásziné Kenyeri Nóra
SZM elnök