Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > A Bersek iskola és a BE-JÓ a Kőszegi Szüreten

A Bersek iskola és a BE-JÓ a Kőszegi Szüreten

„Itt van az ősz,
itt van újra…”,

s vele itt van a Kőszegi Szüret
látványos programsorozata. (Petőfi után szabadon…)

Fotóalbum
Iskolánk ötödik osztályosai már a tanév kezdete óta készítették lelkesen látványos, az ősz csodaszép színeibe öltözött erdők és szőlődombok hangulatát idéző jelmezeiket a két osztályfőnök, Kutrovics Anikó és Kiss L. Csaba vezetésével, s az anyukák segítségével. Ősztündérek, szépen megérett gombák és madárijesztők integettek vidáman a nézőknek a szépen feldíszített kocsikról. Igazán nagy sikert arattak látványos kosztümjeikkel és mosolygós arcukkal.

Az iskolában táncszakkörként működő BE-JÓ Táncegyüttes lányai nem unatkoztak ezen a hétvégén sem. A tűztáncosok már péntek este bemutatták a Jézus Szíve templom előtt a legújabb műsorukat „Tüzes Hollywood” címmel. Szombaton a két versenytáncos csapat lányai rózsaszín párduc jelmezben kéztüzekkel vonultak fel. A rendezvénysátorban 16.45-től léptek fel a kisebb korcsoportokkal és az Anyukákkal kiegészülve. Félórás lendületes műsoruk remek hangulatot teremtett. A BE-JÓ Tűztáncosok még ezek után sem pihenhettek, hiszen 22 órakor Celldömölkön léptek fel a Sághegyi Szüreti Napok zárásaként a Kopula Kft. látványelemeivel (lézershow, tűzcsóvák, konfetti) kiegészülve.

Horváth Márta
BE-JÓ Táncegyüttes
művészeti vezető