Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Alsós farsang 2017.

Alsós farsang 2017.

Alsós farsang a gyerekek tollából

Fotóalbum
Agg Valentina 4. a osztályos tanuló

Már február elején eldöntöttem, hogy az idei farsangon medúzának fogok öltözni. Napokig készült a jelmezem, aztán felvehettem az iskolában.
Péntek délután felbolydult az egész alsó tagozat. Űrlények, kalózok és királylányok futkostak a folyosókon. A termekben gyűltek a finom sütemények és az üdítők. A közös fényképezés után mindenki a tornaterembe vonult. A bálkirály és a bálkirálynő megnyitotta a farsangot. Az osztályok rövid produkcióval mutatták be jelmezeiket. Idén is mindenki kitett magáért! Fantáziadús alkotások születtek. Ezután következett a tornateremben az eszem-iszom. Miután mindenki jóllakott izgatottan vártuk a tombolasorsolást. Szerencsések voltunk, mindenki nyert! A tornateremben tátott szájjal figyeltük Nagy Jonathan bűvész hihetetlen varázslatait. Aki ezek után még akart, táncolhatott is.
Rengeteg sütemény és üdítő megmaradt, így ezen a héten is farsangi hangulatban telnek a napjaink.

Harkány Júlia 4. a osztályos tanuló

Pénteken farsang volt az iskolában. Mindenki mulatott, kicsi és nagy is. Nem unatkozott senki.
Először a bálkirály és a bálkirálynő bevonulását, majd a BE-JÓ Táncegyüttes fellépését nézhettük meg. Szebbnél-szebb jelmezes gyerekek sorakoztak fel a tornateremben. Minden osztály készült egy rövid produkcióval, amit hatalmas taps fogadott. Az osztályok felvonulása után visszamentünk a termekbe, ahol fánkok, sütemények várakoztak ránk és alig vártuk, hogy elfogyasszuk a tömérdek finomságot. Izgatottan vártuk a tombolahúzást és nagyon örültünk a sok, szép és hasznos nyereménynek. Ezután Nagy Jonathan bűvész lépett fel a tornateremben. Sok érdekes és hihetetlen trükköt mutatott be.
A farsangot vidám tánccal zártuk és fáradtan, élményekkel tele mentünk haza.