Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BALLAGÁS ÉS TANÉVZÁRÓ ÜNNEPÉLY - 2022. június 17.

BALLAGÁS ÉS TANÉVZÁRÓ ÜNNEPÉLY - 2022. június 17.

„Tanulni kell magyarul és világul,
tanulni kell mindazt, ami kitárul,
ami világít, ami jel:
tanulni kell, szeretni kell”

Fotóalbum
Napfényes délután, családias hangulatban, szülők, barátok, pedagógusok és tanítványok körében tartottuk a ballagással egybekötött tanévzáró ünnepélyünket. A hetedikesek nevében Major Mia és Krisztián-Rudolf Kira búcsúzott diáktársaitól. A ballagó diákok meghitt zenés - verses műsorral köszöntek el iskolánktól, tanáraiktól. Tompa Sára megható búcsúbeszéde után a nyolcadikosok ballagó szalagjukat felkötötték a Bersek iskola díszzászlajára. Iskolánk igazgatónője, Kovácsné Szabó Éva köszöntő beszédében az eltelt tanév közös eredményeiről, sikereiről, vidámsággal telt napjairól szólt. Tanulóink szépen, eredményesen, sokszor kiemelkedően szerepeltek tanulmányi, kulturális, művészeti és sportversenyeken. A legügyesebb, legszorgalmasabb diákok, sportolók csoportképe felkerült az iskola büszkeségtablójára, amin a fotók mellett az elért eredmények is megtalálhatók.
Lakihegyi Letícia Kata és Balogh Abigél 8.a osztályos tanulók a nyolc éven át kiemelkedő tanulmányi eredményükért díszoklevélben részesültek. Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért díjat Preiner Kiara Dóra 8.a osztályos tanulónk érdemelte ki, amelyet Kiss Lajos Csaba tanár úr, a kuratórium elnöke adott át.
Iskolánk 50 éves jubileuma tiszteletére alapított a „Bersek József Általános Iskoláért” emlékérmet idén Tompa Sára 8.a osztályos tanuló, az emlékplakettet Kovácsné Zsolt Andrea tanárnő vehette át. A kiváló tanulmányi eredményt elért tanulóknak iskolánk igazgatónője jutalomkönyvet adott át.
Kovácsné Szabó Éva igazgatónő Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetésben részesítette Szekérné Döbrösy Beáta és Lágler Tibor Jánosné tanítókat, valamint Vilits Katalin Gabriella tanárnőt. Nyugállományba vonult kollégáink erős tartóoszlopai voltak intézményünknek. Több évtizeden keresztül oktatták a diákokat és tehetségfejlesztő munkájuknak köszönhetően számos kiváló eredményt értek el tanítványaik. Nyugdíjas éveikben sok boldog pillanatot, jó egészséget kívánunk, az elismeréshez szeretettel gratulálunk.
A ballagó diákoknak sok sikert kívánunk a jövőben, álmaitok váljanak valóra, de maradjanak meg a szép emlékek, amelyek mindig arra emlékeztetnek Titeket, hogy „Jó volt bersekes diáknak lenni!”

Szabóné Király Éva Anna és Draskaba Eszter
szaktanárok