Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

BERSEK 60 farsang

Nagy örömünkre két év kihagyás után végre újra együtt lehettünk a szépen feldíszített tornateremben, ahova alsó tagozatos osztályaink 60 méteres girlandot készítettek iskolánk 60 éves jubileumára emlékezve.

Fotóalbum
Szokásainkhoz híven ismét megválasztottuk a Bersek-bál királyát és királynőjét. Idén Bánó Benita és Szilágyi Márkó 8.a osztályos tanulók kapták a legtöbb szavazatot. A királynőt természetesen elkísérte a két legszebb udvarhölgye is, a hetedikes Prácser Hanna és a nyolcadikos Hódosi Izabella!
A királyi pár bevonulása és a király köszöntő beszéde utáni percekben a BE-JÓ Táncegyüttes lányainak mazsorett produkcióit láthattuk, köztük a legkisebb, 6 éves mini művésznőkét is.
A farsangi produkciók sorozatát az alsó tagozatos diákjaink kezdték. Kedves mondókákat, és táncokat adtak elő az osztályfőnökök és napközis tanárnők vezetésével. A felső tagozatos osztályok közül az 5.b kalóztáncot lejtett, a 7.a ingyen cirkuszt mutatott be, míg a 8.a aranylábú focistákat és bűbájos pompom lányokat vonultatott fel.
Remek hangulat, vastaps jellemezte a farsangi délutánunkat, melyet Nagy Jonatán bűvész látványos, varázslatos műsora még tovább fokozott. A felső tagozatos diákok diszkóval zárhatták a napot.
250 tombolatárgy tette még boldogabbá nyertes diákjainkat.
Köszönjük a DÖK, a Szülői Munkaközösség és a kedves kollégák segítségét az iskolai farsang sikeres megszervezésében és lebonyolításában.

Horváth Márta
humán munkaközösség-vezető