Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > A 14. Hatosfogat Művészeti Fesztiválon

A 14. Hatosfogat Művészeti Fesztiválon

A BE-JÓ Táncegyüttes már a kezdetektől részt vesz a vépi Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI által szervezett Hatosfogat Művészeti Fesztiválon.

Fotóalbum
Idén 49 produkciót láthatott a közönség, volt versmondás, hangszeres produkció, ének, színjátszás és tánc többféle stílusban. A BE-JÓ három korcsoportjával nyolc táncot neveztünk be. Csodaszép eredmények születtek, főleg a mini művésznőknél, hiszen ők háromszor is felléptek a világot jelentő deszkákra. Nemcsak a közönség, de a zsűri több tagja szerint is többször kilendítették a BE-JÓ legkisebb táncosai a „cukiságfaktor” mérőjét. Összesen 5 ARANY és 3 EZÜST minősítéssel lettünk gazdagabbak. Részletesebben:
- A kicsiknél a „Tic-Tac” majorette induló, a „Vadnyugati lányok” színpadi tánc, és Kondas Lara „Boom boom” c. szóló pomponos tánca ARANY, míg az „Aloha” színpadi tánc EZÜST lett.
- Középső korcsoportunk reneszánsz táncokat népszerűsítő „Palotai táncok” c. előadását a zsűri ARANY-ra, míg a „Chocolate” pomponos majorette showtáncot EZÜST-re értékelte.
- Nagylányaink „Magyar táncok” c. majorette showtánca itt is ARANY, míg a spanyolos hangulatú „Mi corazón” színpadi látványtánc EZÜST minősítést kapott.
A BE-JÓ lányok ezzel befejezték a tavaszi versenyidőszakot, de ezután sem fognak unatkozni, hiszen szép sorjában érkeznek a különböző nyári rendezvényekre a felkérések.

Horváth Márta
művészeti vezető