Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

XXII. Bersek-bál

Az idei tanév se múljon el Bersek-bál nélkül! 2024. május 25-én bepótoltuk a báli szezonban elmaradt jótékonysági rendezvényünket a Dr. Nagy László EGYMI II. épületének dísztermében.

A remek hangulatot ismét garantálta a Tricolor Zenekar, a Kékfény Étterem szolgáltatásai, a BE-JÓ Táncegyüttes korcsoportjainak előadása, valamint a szülők és tanárok közös meglepetéstánca. A bált Kovácsné Szabó Éva igazgatónő nyitotta meg. A tánctér már a hivatalos megnyitó után megtelt, s ez így is maradt hajnali két óráig. A szülők és tanárok közös meglepetéstáncát minden évben nagy várakozás előzi meg, most sem okoztunk csalódást a nézőknek „Diszkóláz” című produkciónkkal, melyet nagy lelkesen készítettünk el két hét alatt. Nagyon sok és értékes tombolatárgyat kaptunk, a fő díjat a Szülői Munkaközösség ajánlotta fel.
A rendezvény célja továbbra is a felhőtlen kikapcsolódás, az emberi kapcsolatok ápolása volt, úgy érezzük, hogy ez maximálisan sikerült, annak ellenére, hogy a megszokottnál kevesebben voltunk. A bevételt tanulóink jutalomkirándulására, nyári táborozására, a tanulmányi, sport- és művészeti versenyek költségeinek kiegészítésére szeretnénk fordítani.
Ezúton is köszönöm a rengeteg tombolafelajánlást, kollégáim és a szülők segítő munkáját.

Horváth Márta
főszervező

Fotóalbum