Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Bendegúz Tudásbajnokság Országos Döntője 2024.

Bendegúz Tudásbajnokság Országos Döntője 2024.

Évek óta számos, ebben a tanévben 18 diákunk élt a Bendegúz Tudásbajnokság 6 fordulós levelezős verseny lehetőségével különböző tantárgyakból, tizennégyen történelemből.

Fotóalbum
A verseny vármegyei fordulója és az országos döntője is személyes jelenlét mellett kerülhetett megrendezésre.
A vármegyei forduló eredményei alapján történelemből négy diákunk is tovább jutott, az ötödik évfolyamon Tóth Noel, a hatodik osztályosok közül Vers Balázs, valamint a hetedikes Toplak Attila és Tóth Botond Kende kapott meghívást az Országos Döntőre Szegedre május 25-ére. Nehéz, összetett kérdéssort kaptak, közel 20 diák versenyzett minden évfolyamon.

A legszebb eredményt a 7.osztályos Tóth Botond Kende érte el, hiszen a képzeletbeli dobogó második fokára léphetett, csak 1 ponttal elmaradva az első helyezettől.
4. helyezést ért el Vers Balázs 6.b osztályos diákunk, 17. helyezett lett Tóth Noel az ötödik évfolyamon és a 19. helyen végzett a hetedikes Toplak Attila.

Kiemelkedő eredményükhez gratulálunk, további lelkesedést és hasonlóan szép megyei és országos sikereket kívánunk a következő tanévben is!

Horváth Márta
humán munkaközösség-vezető, felkészítő tanár